Redaksjonelle retningslinjer for f32.no

Dette er de redaksjonelle retningelinjene som innhold og tjenester på nettsiden f32.no og dens undersider (f.eks fotoabc.no) drives etter.


INNHOLD

Etikk
f32.no og dens undersider følger Vær Varsom-plakaten, Tekstreklameplakaten og Redaktørplakaten og kan kontaktes på post@f32.no for tips, ris, ros eller informasjon.

Reklame
f32.no tilbyr for tiden ikke annonsering eller andre former for reklame, men kan komme til å gjøre det i fremtiden. Om så skjer skal all reklame eller annet kommersielt innhold på siden klart skilles fra redaksjonelt innhold.

Prioriterte saker
f32.no skal prioritere stoff som er:

  • Unikt
  • Tidløst
  • Nyheter, der vi kan tilbøre nyheten noe unikt, dvs kombinert med en hands-on av et nytt produkt, en refleksjon, eller en eksklusiv uttalelse eller intervju.

Også andre artikler vil bli skrevet for f32.no, men de vil ha en lavere prioriteringe nn saker som oppfyller kriteriene ovenfor.

Kronikker
Av og til kan det være aktuelt å slippe andre skribenter til med kronikker eller lignende på f32.no. Meninger som fremkommer i slikt stoff er skribentens egne. Kronikker skal være klart merket.


Mer informasjon for bidragsytere på f32.no og dens undersider:

Leave a Reply