Velkommen til podcast nr 3

Vi mimrer om gamle dager, gamle kamera, dårlige batterier, og dumme og smarte påfunn.

Podcast nr 3 ble egentlig spilt inn som nr 2, men for å få julespesialen ut i tide til jul, måtte den bli publisert som nr 3 i stedet. Julespesialen ble nemlig spilt inn som nr 3, men publisert som nr 2. Mistet oversikten ennå? Ikke vi, heldigvis.

I kveld spiller vi inn de neste episodene – og denne gangen har vi med oss en gjest! Følg med, følg med!

YouTube-kanalen vår finner du her.

PS!

Lyd og bilde vil bli bedre etter hvert. Vi holder fremdeles på med å skaffe utstyr og finne ut hvilken løsning som passer best for oss. Mikrofonene vi bruker her er f.eks kjøpt via EBay for den nette sum av 6 kroner og 35 øre stykket. Inklusive frakt.

Diskuter artikkelen

Diskuter denne artikkelen her

Vi har inngått en avtale med Diskusjon.no slik at du nå kan diskutere våre artikler der. Du må ha en konto på diskusjon for å gjøre dette, men det er gratis å få om du ikke allerede har en.

Are er utdannet fotograf og har hatt fotodilla siden nittitallet. Han har tidligere vært journalist og redaktør i Akam.no i til sammen syv år, og er nå sjefredaktør i f32.no ved siden av dagjobben som en av flere redaktører av helsenorge.no. Han har også vært sjefredaktør for Visitnorway.com. Han har generelt alt for mange kameraer, av alle mulige systemer - og alt for lite tid til å bruke dem.