Velkommen til f32.nos første podcast!

Vi har vært i studio, men denne gangen var vi FORAN kamera!

Ja, du leste rett! Nå skal verden utsettes for oss tre raringer ikke bare i form av tekst og bilder, men levende bilder og lyd! Vi tok turen innom studio og spilte inn et par podcasts som vi håper skal bli en fast affære som vi publiserer med ujevne mellomrom. Etter hvert kommer vi også til å ha med oss gjester – vi arbeider med listen, og for øyeblikket har alle vi har spurt sagt ja.

Her snakker vi stort sett om foto, men langt fra alltid.

YouTube-kanalen vår finner du her.

PS!

Lyd og bilde vil bli bedre etter hvert. Vi holder fremdeles på med å skaffe utstyr og finne ut hvilken løsning som passer best for oss. Mikrofonene vi bruker her er f.eks kjøpt via EBay for den nette sum av 6 kroner og 35 øre stykket. Inklusive frakt.

Are er utdannet fotograf og har hatt fotodilla siden nittitallet. Han har tidligere vært journalist og redaktør i Akam.no i til sammen syv år, og er nå sjefredaktør i f32.no ved siden av dagjobben som en av flere redaktører av helsenorge.no. Han har også vært sjefredaktør for Visitnorway.com. Han har generelt alt for mange kameraer, av alle mulige systemer - og alt for lite tid til å bruke dem.