Velkommen til f32.no!

Hei, og velkommen til oss!

f32.no er Norges fotoside for deg som er interessert i fotografi og fotoutstyr. Her vil du finne nyheter, omtaler, refleksjoner og betraktninger om fotoutstyr, fotografier, og foto generelt.

Unikt stoff

Her på f32.no er det meningen du skal finne stoff som du ikke finner andre steder. Vi satser på å produsere unikt stoff, uansett hva vi skriver om.

Nyheter kommer du også til å finne her, men fremfor å satse på å være først, vil vi forsøke å finne unike vinklinger, belyse interessante problemstillinger, eller ganske enkelt hente frem nyheter som vi føler vi kan tilføre noe til.

Å være først ute med å melde om Hong Kong Cameras sitt nye kompaktkamera i rosa og mintgrønt vil vi holde oss for gode til å bruke tid og krefter på.

Når vi skriver om fotoutstyr, enten det er nytt eller gammelt, vil det være fordi vi synes det er spennende og interessant, og noe vi ville ønske å lese om – ikke fordi en eller annen markedsføringsnisse mener vi må. Her er det nemlig fotonerdene som bestemmer!

Reklame

Reklame vil du i utgangspunktet ikke finne her. Siden er først og fremst et hobbyprosjekt, og ikke noe vi som driver den planlegger å tjene penger på. Men det er klart, blir siden populær og vil noen betale oss for å annonsere her, kan vi nok finne muligheter. Men det eksisterer ingen planer, altså.

Presseetikk

Vi følger Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten, selv om f32.no i skrivende stund ikke er medlem av noen forening eller forbund.

I tillegg lover vi at det du vil finne her er vår ærlige mening. Vi lar oss ikke kjøpe til å uttrykke meninger vi ikke har. Vi sikter dog mot å ha et godt forhold til fotobransjen i Norge – landet vårt er rett og slett for lite til noe annet. Selv om vi som skriver her er venner med en rekke personer i bransjen på begge sider av bordet, er det viktig å merke seg at både vi og dem som oftest er veldig bevisst på våre respektive roller. Det er sjelden i norsk fotobranse at kritikk tas personlig, og godt er det!

Uansett: Vårt løfte til deg som leser er at du skal kunne stole på at vi mener det vi skriver, og at vi skriver det vi mener.

Atter en gang: Velkommen til oss! Vi håper du får det fint her!

Kontakt oss!

Vi som står bak f32.no er Are, Eivind, Paal og Toralf, og vil du kontakte oss, enten for å spørre om noe, klage, eller sende oss en pressemelding? Vel, da sender du ganske enkelt en e-post til post@f32.no.

alle-halv-670px

Are er utdannet fotograf og har hatt fotodilla siden nittitallet. Han har tidligere vært journalist og redaktør i Akam.no i til sammen syv år, og er nå sjefredaktør i f32.no ved siden av dagjobben som en av flere redaktører av helsenorge.no. Han har også vært sjefredaktør for Visitnorway.com. Han har generelt alt for mange kameraer, av alle mulige systemer - og alt for lite tid til å bruke dem.

3 thoughts on “Velkommen til f32.no!

 1. Kjekt å “finne” dette nettstedet! Var ikke klar over at dere har vært på lufta en stund, allerede!

  Har tro på at dette etterhvert kan vokse og bli noe stort!

  Følger med på andre nettsteder, og merker at disse i altfor stor grad styres av “merketilhørigheter” o.a.
  Håper dere forfølger intensjonene som dere signaliserer!
  Lykke til!

  PS!
  Skal spre “nyheten” om dette nettstedet! 😉

 2. Må få si at førsteinntrykket av siden er meget bra! Liker layouten dere godt også. Artiklene er greie så langt, håper litt på flere dybde artikler etterhvert!

Leave a Reply