Toralf Sandåker blir med på f32-laget

Det gleder oss stort å endelig kunne kunngjøre at Toralf Sandåker, et av norsk fotobransjes mest velkjente navn, slutter seg til oss i f32.no som bidragsyter og partner.

Toralf kommer til å bidra med sin kompetanse, erfaring og bransjekontakter, i tillegg til at han vil skrive generelle artikler, førsteinntrykk og brukertester. Vi er overbeviste om at han vil bli en verdifull ressurs for websiden vår, og ønsker ham hjertelig velkommen på laget!

– Det var de seriøse ambisjonene og folkene bak som gjorde meg interessert i å bidra, sier han.

Omslag-1024x940[1]

I snart 15 år har Sandåker vært teknisk redaktør i bladet Fotografi, et engasjement han fortsetter med også i tiden som kommer. Han er frilanser, og jobber med ulike oppdrag som skribent, fotograf, kursholder og foredragsholder.

I fjor kom han med boken “Se med kamera – Finn motivet, fortell historien, behersk teknikken” – en grundig lærebok for fotointeresserte, som har fått svært positive kritikker.

Sandåker har bred bakgrunn fra journalistikk, forlag, kreative yrker og konsulentjobber for mediebedrifter, og har vært en mye brukt kursholder innen digitale bilder og medier i over 20 år.

– I perioder har jeg kapasitet til å jobbe med nye prosjekter, og ønsker å være med på å bygge opp et annerledes nettsted om fotografi, sier Sandåker.

Vi som allerede har drevet med f32.no i noen måneder har alle hatt Toralf som bransjekollega i flere år, og kjenner ham som en kunnskapsrik og dyktig fagmann, som også er levende engasjert i det han driver med, både som fagforeningsperson, innen fotografi, og som journalist.

Vi gleder oss til å samarbeide med Toralf i arbeidet med å gjøre f32.no til et enda bedre nettsted.

Are er utdannet fotograf og har hatt fotodilla siden nittitallet. Han har tidligere vært journalist og redaktør i Akam.no i til sammen syv år, og er nå sjefredaktør i f32.no ved siden av dagjobben som en av flere redaktører av helsenorge.no. Han har også vært sjefredaktør for Visitnorway.com. Han har generelt alt for mange kameraer, av alle mulige systemer - og alt for lite tid til å bruke dem.

3 thoughts on “Toralf Sandåker blir med på f32-laget

  1. Det var en god nyhet! 🙂
    Har hittil bl.a. hatt glede av å lese hans innsiktsfulle/informative bidrag i forumet på foto.no…, i tillegg til at jeg selvfølgelig alltid, med stor interesse, leser hans artikler i Fotografi.

Leave a Reply