Podcast nr 7: Trond Lindholm om gatefoto

Vi har besøk av gatefo… øh … nysgjerrigper Trond Lindholm og drøset går om fotovaner, gatefoto og hvordan man møter mennesker man fotograferer.

Foto: Trond Lindholm

Trond Lindholm har ikke drevet med foto lenge, men har på bare få år blitt en av Norges mest kjente gatefotografer (men han foretrekker å bli kalt nysgjerrigper). I tillegg er han Olympus-ambassadør og får dermed låne hva det skal være fra den kanten, samt være med på presseturer og annet moro med den gjengen. Heldiggrisen!

Trond er også gjest i de neste to episodene, så følg med!

Tronds hjemmeside finner du her.

YouTube-kanalen vår finner du her.

Her får du vite mer om hvordan vi lager podcastene våre.

Diskuter artikkelen

Diskuter denne artikkelen her

Vi har inngått en avtale med Diskusjon.no slik at du nå kan diskutere våre artikler der. Du må ha en konto på diskusjon for å gjøre dette, men det er gratis å få om du ikke allerede har en.

Are er utdannet fotograf og har hatt fotodilla siden nittitallet. Han har tidligere vært journalist og redaktør i Akam.no i til sammen syv år, og er nå sjefredaktør i f32.no ved siden av dagjobben som en av flere redaktører av helsenorge.no. Han har også vært sjefredaktør for Visitnorway.com. Han har generelt alt for mange kameraer, av alle mulige systemer - og alt for lite tid til å bruke dem.